Wadhah Oval OV460

Item No. kasebutOV460

Mode : Wadhah lonjong

Ukuran : 254x178x20mm

Kapasitas : 460ml

Kekandelan : 0.1mm

Packing : 100 pcs / Karton

Ukuran Ctn: 350x200x275mm


Detail Produk

Tag Produk

Gambar Produk Barang No. OV460
 Oval Container OV460 Wadhah lonjong
Ukurane 254x178x20mm
Kapasitas 460ml
Kandel 0,1mm
Pengepakan 100 pcs / Karton
Ukuran Ctn 350x200x275mm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita